Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Facility Management

facility

International Facility Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета Breda, която подготвя студентите си за кариера в сферата на организирането на мероприятия.
Организаторът се занимава с успешното планиране на паркирането, кетъринга, охраната, продажбата на билети и търговията на дребно и се грижи за това да има добра комуникация между фирмите, които предлагат тези услуги. Той прави всичко възможно за това гостите да се чустват добре дошли, а участниците да могат да изпълнят добре ролята си. Той знае как да работи с мениджърите, вътрешните и външните клиенти. Заедно с мениджърите, организаторите са в сърцето на организации и структури като хотели, болници, офиси, летища, кетъринг компании, компании за събития и консултантски фирми.

Награди: програмата е наградена за близко сътрудничество с индустрията по управление на съоръжения от холандското правителство и също така е получила акредитация от Международната Асоциация по Управление на Съоръжения (IFMA).

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: втората година (около 6 месеца) в Холандия или в чужбина (примерни фирми за стаж – Amgen, Camelot, Shell и други)

Основни предмети: Strategy and Communication, Corporate Real Estate Management, Supply Chain Management и други

Възможни кариери: като мениджър-проектант на съоръжения на обществени сгради, болници, летища, хотели, фирми за организиране на събития, кетъринг компании, охранителни компании.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.