Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Game Technology

sony

game

Game Technology е магистърска програма на английски език в университета Breda. Тази програма е специално разработена за да предаде на своите студенти уменията и знанията, които са им необходими за да могат да поемат утрешните предизвикателства в индустрията на компютърните игри, а също така и широкия спектър на цифровата медия.
Магистратурата Game Technology обучава своите студенти как да подхождат към нови предизвикателства, използвайки възпроизвеждащия метод или подход (и в индустрията, и на академично ниво) и прилагането на получените знания към проблема. Използвайки този метод, иновацията вече става умение, което подпомага студента- от използването на майсторски техники до ефективно разрешаване на проблеми.
Също като бакалавърската програма Game Architecture and Design в Breda University, магистърската програма Game Technology има широк спектър от дисциплини. Специално изготвената програма се предлага на всички студенти – от програмисти до художници. И в двата случая се използва силен технически подход, който дава необходимата подготовка на програмистите за да се превърнат в кадри, които ефективно разрешават проблемите в тази индустрията, а на художниците – в още по-добри специалисти.
Тази магистърската програма е акредитирана от NVAO (Акредитационнaта Организация на Холандия и Белгия). Завършващите ще получат степен на квалификация Master of Science (MSc.).

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 1 година

Ограничение в местата: 40

Условия за прием: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.