Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Tourism Management

itmc

International Tourism Management е бакалавърска програма на английски език в университета Breda, която предлага на своите студенти стажантски програми в целия свят, качествено обучение от международни лектори, гостуващи преподаватели и студенти, завършили програмата. Също така, програмата е практически насочена, има голямо взаимодействие и практика от реалния бизнес, правителствените служби и неправителствените организации.
По време на третата година на обучението, на студентите се предлага да специализират в едно следните направления: Tourism Business (фокус върху приходи, продажби и предприемачество), Tourism Experience (фокус поведение на клиентите, креативност, вдъхновение и забавление), Tourism Design&Development (фокус върху анализи, политика, нетуоркинг и динамичен контектст) и E-Tourism (фокус върху онлайн инструменти, онлайн модели за приходи, профили на онлайн клиенти и анализ).

Награди: Програмата има много висок рейтинг (3-то място) в Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия), а също така е сертифицирана от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации със сертификат TedQual, който гарантира топ образование в сферата на туризма и свободното време. В класацията Nationale Studentenenquкte 2012 (изследване на студентското мнение) Tourism Management на Breda е получила първо място.

Специализации: Travel Industry, Recreation and Hospitality, Tourism Destinations, Attractions and Theme Park Management (избира се преди започването на самата програма)

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (един семестър) в чужбина

Основни предмети: Tourism Management, Cross-Cultural Studies, Tourism Project Management, Tourism Market

Възможни кариери: в борд по туризма, в агенции, разработващи стратегии в туризма, в летища и авиокомпании на мениджърски позиции, туроператори и турагенции, изследователски и консултански агенции

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК .