Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Science Tourism

itmc

Science Tourism е академична бакалавърска програма на английски език на университета Breda съвместно с Wageningen University. Програмата подготвя кадри, които ще се занимават с изследвания в сферата на туризма след като завършат, а също така подготвя своите студенти за развиването на устойчиви форми на туризъм. Уникалните черти на програмата са това, че университетът има 45 години опит в обучението на студенти в сферата на туризма и развлекателната индустрия, а също така и сертифицирането от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации.


Награди: Breda притежава TedQual сертификат, който гарантира топ образование в сферата на туризма и свободното време. Също така, академията по туризъм на Breda е получила наградата „Специална Отличителна Черта" от NVAO (Акредитационната Организация на Холандия и Белгия) за модула „Междукултурно обучение, Дълбока Интернационализация". В класацията Nationale Studentenenquкte 2013 (изследване на студентското мнение) програмата се оценява много позитивно.


Местоположение: Бреда и Вагенинген, Холандия


Продължителност: 3 години


Основни предмети: Sociology&Tourism, Ecomomics&Tourism, Environment&Tourism, Tourism, Development&Planning, Cross-Cultural Studies, Principles of Entrepreneurship и други


Възможни кариери: в агенции за развиване на стратегии в туризма, на изследователски позиции в консултански фирми


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.