Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Media Innovation

media innovation

Media Innovation е магистърска програма на английски в университета Breda. Програмата има близко сътрудничество с международни партньори. Тази програма е специално създадена за професионалисти в медийната индустрия и предоставя на своите студенти задълбочени познания за процесите в цифровите медии и връзката на теорията и практиката в сферата на медиите.
Това е първата и единствена акредитирана магистратура в Холандия в сферата на медийните иновации.
Водещият принцип на програмата е това, че успешните медийни иновации често не са нови продукти, а са основани на съществуващи разпознаваеми елементи. Тези елементи или кодове са основните камъни в строежа, които могат да бъдат намерени във всяка медия. В тази магистърска програма, Breda изучава под лупа тези камъни гледайки ги от различни теоритични перспективи. Когато студентите са способни да разбират кодовете, които седят зад медийните продукти, то те могат да направят нови връзки и да стигнат до нови концепции, които са иновативни и ориентирани към бъдещето.
Програмата има уникален подход. Той ще накара студентите да придобият аналитични умения, да гледат извън повърхността на цифровата медия и да различават повратните дигитални процеси. Също така, те ще се научат да превръщат аналитичните теории в основите, върху които да градят утрешните медийни продукти. По време на обучението, студентите ще трябва да разработят и представят няколко свои нови концепции.

Местонахождение: Villa Heideheuvel – Media Park Hilversum

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Development of Media, Media Theory, Business Models, Media Technology, Communication Studies и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.