Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Logistics Engineering

logistics and tr

International Logistics Engineering е професионална бакалавърска програма на английски в университета Breda, която подготвя студентите си за кариера в международната логистична индустрия със специален фокус върху ICT предмети като Intelligent Transport Systems.
Breda предлага три бакалавърски програми на английски в сферата на транспорта и логистиката, като всички студенти имат обща първа година заедно.
Програмата се специализира върху изграждането на компетентност по време на обучение у своите студенти. Това означава, че студентите ще получат знанията, уменията и становище, които ще им бъдат необходими в бъдещите им кариери. Сътрудничество, комуникация и организационни умения са основните съставки на програмата и затова студентите често ще работят върху реални проекти от индустрията заедно със свои колеги.
По време на първата и втората години студентите ще се занимават с проекти, тренировъчни курсове, лекции и коучинг сесии. По време на втората година от обучението им, студентите ще затвърдят своите теоретични знания. По време на третата година на обучението, те ще имат два работни стажа и двата с продължителност от три месеца, например в компания която се занимава с производство и износ на стоки. Четвъртата година ще имат голямо количество специализирани лекции, а също така и ще работят върху своя дипломен проект за международна компания в Холандия или в чужбина, където езикът на бизнеса е английски.

Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставила тази програма под номер три. В изследването на студентско мнение Nationale Studentenenquete 2013 програмата се е класирала на първо място.

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на третата година студентите ще имат два стажа по три месеца всеки

Основни предмети: Transport Systems, Warehousing, E-Logistic, Company Analysis, Supply Chain Management и други

Възможни кариери: планировчик на производство или мениджър доставки в транспортни компании и производствени компании

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.