Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Logistics Management

logistics

International Logistics Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Breda, която подготвя студентите за кариера в международната логистична индустрия с фокус върху маркетинга и продажбите.
Breda предлага три бакалавърски програми на английски в сферата на транспорта и логистиката и всички студентите имат обща първа година заедно.
Програмата се специализира върху изграждането на знанията и уменията, коите ще им бъдат необходими в бъдещите им кариери. Сътрудничество, комуникация и организационни умения са в основата и затова студентите често ще работят върху реални проекти от индустрията заедно със своите колеги.
По време на първата и втората години студентите ще се занимават с проекти, тренировъчни курсове, лекции и коучинг сесии. По време на третата година на обучението, те ще има два работни стажа, и двата с продължителност от три месеца, например в компания, която се занимава с производство и износ на стоки. По време на втората година от обучението им, студентите ще затвърдят своите теоритични знания. Четвъртата година ще имат голямо количество специализирани лекции, а също така и ще работят върху своят дипломен проект за международна компания в Холандия или в чужбина, където езикът на бизнеса е английски.

Награди: Програмата е обявена за номер едно в класацията Nationale Studentenenquкte 2013 (изследване на студентското мнение). Също така, Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставил програмата на първо място в категорията Логистика.

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на третата година студентите ще имат два стажа по три месеца всеки

Основни предмети: Operations Management, Purchasing, Network Logistics, Supply Chain Management и други

Възможни кариери: мениджър поръчки или проектен мениджър в консултански агенции, търговски предприятия и производствени компании

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК