Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Imagineering

imagineeringnew

Imaginering е магистърска програма на английски език в университета Breda. Imagineering е нов методичен подход, фокусиран на трансформацията на бизнеса, а също така и социалната иновация. Чрез концепции като сътворение, дизайнерско мислене, социална иновация, комплексна теория и социален конструктивизъм , програмата Imagineering е създадена за да открива организационния пейзаж на бизнеса, предлагайки алтернативи за неговата иновация и трансформация.
Създаден като методология на бизнес трансформацията, фокусът в тази програма е върху опит и въображението като двигател за трансформация на традиционната бизнес логика. Програмата е реализирана като сътрудничество между топ лекторите в академичния свят и индустрията от целия свят.
Завършилите магистратурата Imagineering са подготвени за работа на позиции, свързани с иновацията, консултиране относно нови стратегии за бизнес, бизнес иновации, маркетинг и брандиране на бизнеса. Уникалните черти на тази магистратура са лекторите от академичните и комерсиалните среди в сферата на Imagineering, близкото сътрудничесто с международни партньорски университети Innovation-Point (САЩ), University of Sao Paulo Ribeirao Preto& Federal University of Uberlândia (Бразилия) и University of Pretoria (Южна Африка) и приноса на програмата към подобрението на качеството на живот, засягайки теми като устойчиво развитие.
Магистратурата е създадена за студенти с бакалавърски дипломи,(Bachelor in Business Administration (BBA)), в съответната сфера, например, туристически мениджмънт, спортен мениджмънт, мениджмънт на развлекателната индустрия, културен мениджмънт, бизнес мениджмънт и икономика.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: New Business Model, New Organization, New Context, New Consumer, New Tools и други

Условия за кандидатстване: Можеш да се свържеш с нашите консултанти ТУК.