Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Leisure Studies

leisure studies
 
International Leisure Studies е академична балакавърска програма на английски език в университета Breda. Студентите, завършващи тази програма, ще се превърнат в експерти в намирането и разбирането на отговори на сложни проблеми в сферата на развлекателната индустрия. Програмата комбинира бизнес администрация (маркетинг, икономика, иновации и организация) със социални науки (социология, психология и антропология).
Тази програма в сферата на International Leisure Management е ориентирана към това да подготвя компетентни кадри. По време на обучението студентите ще развият огромно количество академични и мениджърски умения и познания. За да постигнат това, те често ще работят самостоятелно или понякога в малки групи върху задания и проблеми от сферата.
 
Награди: Уникалните черти на тази програма са, че тя е призната от World Leisure Organization като единствения в Европа World Leisure Center of Excellence, а също така третия в света по значимост, както  и курсът Imagineering, който има задача да обучи студентите как да създават впечатления с емоционален привкус.
 
Местоположение: Бреда, Холандия
 
Продължителност: 3 години
 
Основни предмети: Business related subjects, Customer’s psychology, Relevance and contribution of leisure, и други
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК .