Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business for Asia

International Business for Asia е част от програмата International Business. Тя обучава бъдещи мениджъри, които са добре запознати с всички аспекти на международния бизнес, със специален акцент върху Азия.

Осъществяването на бизнес с Азия на международния пазар е интересно, но и трудно предизвикателство. Много страни в Азия стават все по-важни търговски партньори. Ето защо са необходими специалисти, които са добре подготвени да се справят с това предизвикателство. Ще научите за огромното разнообразие от други култури и ще се научите да се справяте със социални и културни различия, за да влезете в търговски отношения с бизнес партньори по целия свят.

Виждате ли вашето бъдеще в света на международната търговия? Обичате да осъществявате нови контакти. Вие сте предприемчиви и можете бързо и лесно да се адаптирате към променящите се обстоятелства. Освен английския език, вие също искате да научите китайски, японски или индонезийски? Ако това е така, International Business for Asia (по-рано известен като управление на търговията за Азия) е точно за вас. Освен концепции като бизнес стратегия, маркетинг, икономика, междукултурно управление и финанси, вие също ще получавате обучение по продажбени техники и умения за водене на преговори.

Завършилите тази програма са гъвкави и готови да пътуват из целия сват, осъществявайки чести международни контакти. Програмата International Business for Asia предлага на студентите възможността да участват в програми за обмен и практики в Азия.

HR beeld Atrium lr 571x408

Местоположение: Ротердам

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.