Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business & Languages

International Business & Languages е част от програмата International Business, която е обширна програма на английски език фокусирана върху европейските езици и международния марткетинг и комуникации.

Програмата подготвя студентите, които искат да станат добре подготвени  професионалисти които могат да ръководят  бизнес на няколко различни езика в бизнес партньори от различни културни среди. След като завършите програмата, вие ще бъдете връзката между компанията и международната бизнес среда, ще отблеязвате интересите на компанията или организацията, ще определяте цели които ще се превръщат в планове за напред. Вашия опит в областта на маркетинга и бизнеса ще е много по-богат благодарение на различните езици и професионалните умения, които имате. Ролята, която ще изпълявате е в областта на покупките, продажбите, както и управлението на сметки и износ на продукта.

Ще учите някой от следните езици заедно с английския (Френски, Немски, Руски, Испански, Холандски) и ще умеете да ръководите бизнес с различни партньори от целия свят. Пътувайте до LA за международни проекти, работете за компания в Лондон по време на работата ви. Може да учите в много от университетите партньори, като например във Франция или просто да напишете своята теза за работата ви в Китай.

Завършилите тази програма са изключително търсени като професионалисти с добри комуникационни умения, които играят важна роля в бизнес комуникациите. Те оперират в различни страни и култури. Имат задълбочено разбиране относно културните основи, бързо се адаптират към различните култури и са наясно със международния контекст, чрез който се води бизнес.

rbs

Местоположение: Ротердам

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.