Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business Management

Някога чудили ли сте се как Икея успява да се представя толкова успешно в над 40 страни? Или защо Старбъкс е толкова популярен? Искате ли да разберете различията в регионалните пазари? Като например, защо Мак Доналдс предлага Mc Kroket в Холандия, Куракау и Белгия, но никаде другаде по света?

Aко сте заинтересовани от развитието на бизнеса и специлано вътрешната среда на компаниите която работи в международен мащаб, тази програма е точно за вас. С изучаването на различните аспекти в маркетинга,операциите, финансите, икономиката както и мениджмънта ще научите как да определите интересите на компанията или организацията и да ги превърнете в реални цели.

Ще учите някои от следните езици заедно с английския (Френски, Немски, Руски, Испански, Холандски) и ще умеете да ръководите бизнес с различни партнъори от целия свят. Пътувайте до LA за международни проекти, работете за компания в Лондон по време на работата ви. Може да  учите в много от университети партнъори като например във Франция или просто да напишете своята теза за работата ви в Китай.

rbs1

Местоположение: Ротердам

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.