Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Fashion and Textile Technologies

Fashion and Textile Technologies е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion.
Международната индустрия по текстил и облекло е една много динамична среда. За да бъдеш успешен производител в тази сфера, трябва не само да разчиташ на техническите си познания за текстила, но и на разбирането на принципите за воденето на бизнес на тази сфера.
150 години назад, в градът Енсхеде е започната една текстилова продукция и оттогава тази индустрия е ключова за района. Курс по производство на текстил също така се предлага в Енсхеде от 150 години. Затова програмата по текстилно инженерство и мениджмънт в кампусът на Saxion University в Енсхеде е уникална по рода си. Съдържанието на курса се променило през годините – след като производството се е преместило в Азия, курсът е минал от изучаване на материалите и продукцията към изучаването на бизнес стратегиите и търговското развитие.
Първите две години на обучението, студентите придобиват необходимите фундаментални знания в сферата на търговията на дребно, маркетинга и продажбите. Също така, те имат лекции по разработване на продукта, технология на текстила и контрол на качеството, за да придобият необходимите знания за производството в сферата.
След втората година, студентите в програмата могат да избират една от трите специализации:
Product Management Fashion, която е насочена към поръчките, качеството на продукта, технология на текстила, производство на дрехи и облекла
Product Management Textiles, тази специализация също обръща огромно внимание на другите важните сфери на текстилното производство като интериорен дизайн и технически текстил. Те са интересни и от гледна точка на интересните материали, които се използват там, и от гледна точка на честите технологични иновации, които се случват в тази сфера и интересните кариерни възможности за в бъдеще.
Marketing and Sales, която изтъква маркетинга, разпространяването на продукцията и онлайн търговията.

Специализации:
Product Management Fashion, Product Management Textiles

Местонахождение:
Енсхеде, Холандия

Продължителност:
1 или 4 години

Стаж:
за едногодишната програма – не, за четиригодишната – да

Възможни кариери:
в модната индустрия, интериорния дизайн и производствения сектор като асистент мениджър поръчки, специалист продукция, мърчандайзер, младши продуктов мениджър, младши логистичен мениджър, мениджър продажби, мениджър качествен контрол

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.