Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Marketing (1 year)

Saxion.edu-Coverphoto01

Marketing е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Saxion.
Навсякъде по целия свят, ключът към успешния бизнес лежи в добрата комуникация с клиентите: разбирането на тeхните желания и нужди. Кои са облагите и уникалните предложения, които може да отправите към тях? Дали Вашите клиенти са щастливи, задоволени и удовлетворени от Вашето предлагане? А как конкуренцията отговаря на Вашите дейности и успехи?
Тази кратка бакалавърска програма надгражда предишното три-годишно бакалавърско образование на студента. Тя предлага най-новите тенденции в бизнес стратегиите, международните маркетинг стратегии, напредничавите маркетинг технологии за комуникация.
Също така, в тази програма се отделя много внимание на персоналното развитие на студента.
Част от програмата са мултикултурен тимбилдинг и придобиването на ред професионални умения чрез тренинг сесии и финална дипломна работа.
На студентите, които са в тази програма на обмен, се разрешава и да продължат в същото време обучението си в другия университет, след което да придобият две бакалавърски дипломи (double degree).

Местонахождение: Девентер, Холандия

Продължителност: 1, 1.5 или 2 години

Основни предмети: Business Plan, Marketing Communication и други

Възможни професии: (асистент) продуктов мениджър, асистент комуникации и реклама, маркетинг консултант, маркетинг изследовател в сферата на международния бизнес като търговски представител, акаунт мениджър, и много други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.