Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Innovative Textile Development

Saxion.edu Coverphoto01

Innovative Textile Development е магистърска програма на английски език в университета Saxion.Тази програма те обучава как да станеш експерт в текстилната иновация. Програмата се фокусира върху иновациите и устойчивостта в текстила. Това е уникална магистърска програма в Холандия и Западна Европа, която не се среща в нито един друг университет.

Текстилната индустрия трябва да се усъвършенства, за да оцелее и да се справи с изискванията в днешната икономика и общество. Затова в тази магистърска програма ще придобиете знания за нови текстилни материали като композитни материали, нови приложения и интелигентни текстилни изделия, иновативни продукти и съвременни техники, като 3D печат и цифровизация. Ще се научите да развивате нови комбинации от продуктови пазари, нови устойчиви продукти и процеси, както и нови бизнес концепции, основаващи се на кросоувъри с други области. Например: електроника, мехатроника, индустриален дизайн и машиностроене.
Също така ще разработите предприемчив и критичен подход, с който ще можете да развивате търговски жизнеспособни продукти, приложения и услуги. И още: ще бъдете този, който ще управлява целия иновационен процес и ще ръководи мултидисциплинарния екип, който работи върху него.
 
Местонахождение: Енсхеде, Холандия
 
Продължителност: 1.5 години
 
Основни предмети: Textiles Technology, Technical and Functional Textiles, Sustainable Textiles, Applied Textiles Sciences
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.