Мисия и Визия

 unify logo

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия. UNIFY е международна компания, основана през 2011 година. UNIFY не е агент, а официален представител на най-добрите Холандски университети. Това позволява всичките ни услуги за кандидат-студенти да са БЕЗПЛАТНИ. UNIFY е образователен консултант за обучение и висше образование в Холандия.

 

От 2014 година, UNIFY организира първото по рода си изложение за образованието в Холандия HOLLAND DAY - Ден на Холандското Образование. На изложението за образование в Холандия присъстват най-добрите университети от Холандия. Всеки университет има свой представител – преподавател или човек от Международния отдел на университета, както и български студент, който учи в самия университет. По време на Деня на Холандското образование, студентите разказват "Какво е да си студент в Холандия?" и могат да отговорят на всичките ви въпроси. Изложението Ден на Образованието в Холандия се осъществява със специалната подкрепа на Посолството на Холандия в България. Изложението се организира два пъти в годината, веднъж през пролетта и веднъж през есента. Актуална информация за изложението може да прочетете ТУК.

                       
СТРАТЕГИЯ

UNIFY означава UNIversity For You (Университет За Вас). Нашата основна задача е да помогаме на мотивирани студенти от България с техният избор на учебна програма, процес на кандидатстване, прием и първите им стъпки по време на обучението им в Холандия. Както сигурно сте забелязали, има много неща, които трябва да се проучат, когато решите да кандидатствате в чужбина. В повечето случаи, когато започнете да търсите информация в Google, след известно време започвате да се чувствате още по-объркани, а когато вземете финалното решение какво да учите се появява „цунами" от въпроси, свързани с процеса на кандидатстване и живота в Холандия. UNIFY е официален представител на едни от най-добрите университети в Холандия, защото искаме нашите студенти да имат достъп само до най-добрите образователни програми в Холандия, които са обявени за номер едно в своята сфера. UNIFY има личен подход към всеки свой студент и неговите родители. Какво правим за нашите кандидат-студенти може да прочетете ТУК.

МИСИЯ

Мисията на UNIFY е да бъде интересна и иновативна компания, предлагаща спомагателни дейности в сферата на образованието. Студентът е нашата главна цел, и ние искаме да улесним и облекчим възможно най-много нашите студенти, предлагайки им индивидуални решения и отговори. Освен това, нашия професионален подход към бъдещите студенти, е наша основна цел всяка година.

ВИЗИЯ

За да осъществи мисията си, UNIFY иска да:
• Бъде ефективен, използвайки интелигентен и опростен начин на управление;
• Да бъде най-добрият в областта със своите:
    o Персонално отношение;
    o Професионален подход;
    o Качество на услугите;
    o Безплатни предлагани услуги;
• Предлага на служителите си предизвикателна работа всеки ден, в рамките на интелигентен начин на управление.

Logo