от Студенти за Студенти

„От студенти за студенти“ е инициатива на кариерно и образователно консултантската компания UNIFY, чиято цел е да помага на бъдещите студенти като ги насочва в началните стъпки към кандидатстването и образованието в Холандия.

UNIFY е единствената компания, която се състои от млад екип, получил своето образование в Холандия, което им позволява да предложат висококачествено консултиране в сферата на образованието извън България. Кой най-добре би могъл да разкаже за живота и образованието в Холандия, ако не някой, който вече е минал по всички стъпки, които предстоят на бъдещите студенти?

s to s

“Всичко, което знаем, знаем благодарение на нашия личен опит, който сме готови да споделим. Нашата работа не се ограничава само до успешния прием в университет – ние сме до нашите бъдещи студенти по време на целия им път до пристигането им в Холандия, като организираме множество срещи и мероприятия, за да ги запознаем с всеки един детайл покрай заминаването и установяването им в новата страна. Ние се отличаваме с личното си отношение към всеки един кандидат-студент, вярвайки че всеки ученик има собствен талант и личност, към които трябва да се подходи подобаващо. Именно затова много от нашите студенти ни възприемат като приятели.”

Също така “От студенти за студенти” организира различни събития с целпопуляризиране на образованието в Холандия и осведомяване на всички кандидат-студенти за възможностите за получаване на образование извън България. Много хора вярват, че образованието в чужбина е достъпно само за малка част от българските ученици. Нашата цел е да им покажем, че това не е така и образованието е достъпно за всички, които са достатъчно мотивирани да заминат.

Ако желаеш екипът на "От студенти за студенти" да направи лекция за образованието в чужбина в твоя град или твоето училище, то може да се свържеш с UNIFY, за да заявиш това.

От екипа на “От студенти за студенти”

Logo