Кандидатстване в Холандия

Кандидатстване в Холандия

Кандидатстването в партньорските университети на UNIFY е напълно БЕЗПЛАТНО

Нашето портфолио е от наистина подбрани, проверени и доказали се университети в Холандия. Всяка година кандидатсваме ученици за всички университети в Холандия. С гордост споделяме, че почти нямаме студенти, които да не са били приети в специалността по първото им желание. Работим в много тясно партньорство с университетите, като с всеки ден поддържаме взаимен контакт. Даваме най-актуална информация за всяка програма на своите студенти, а на кандидатурите ни се обръща специално внимание. Приоритетно, всички наши ученици получават писмата си за прием в най-кратки срокове. Именно поради тази причина, сме имали случаи, в които получаваме писмата за прием на наши студенти в рамките на 24-48 часа, след подаване на пакета с документи.

След като заедно изберем най-подходящите програми и университети, ние ще ви дадем списък с необходимите документи, които трябва да подготвите в нужните срокове. Кандидатстването в Холандия е предимно по документи, но за някои специалностите има допълнителни изисквания, изпити, задачи, тестове, портфолио и дори скайп интервю с програмен координатор. Ние знаем всички детайли, ще ви подготвим и ще сме до вас във всяка една стъпка от целия процес.

UNIFY ще се погрижи за подготовката, обработката и подаването в срок на всички необходими документи. Ние ще проверим и редактираме мотивационното писмо и CV-то ви. 

За всякакви въпроси относно кандидатстването и необходимите документи може да се свържете с нас ТУК или да се регистрирате за безплатна консултация на нашия сайт ТУК.

 

 

Logo