Алекс

Алекс

Здравейте, аз съм Алекс и през май 2019 година официално завърших NHL Stenden University of Applied Sciences със специалност Creative Business/ Media & Entertainment Management.

Дълго си търсих работа, която да комбинира любовта ми към креативността и страстта ми към това да помагам на хората. Много ми хареса, че UNIFY е компания, която не само цели да помогне на кандидат-студентите чисто процедурно, но и да намерят себе си в програмата, която избират. Този личен подход ми липсваше, когато аз кандидатствах през далечната 2013 година с една от най-известните компании за образование в чужбина на времето. За това сега в работата си се старая да внасям много грижа и внимание към кандидат-студентите, помагайки им да направят най-правилното решение за себе си и своето бъдеще Смятам, че е изключително важно човек да прави всичко с любов и интерес – както да следва по избраната от него специалност, така и да работи в избраната от него сфера след завършване. 

Един работен ден в UNIFY протича с много комуникация - имейли, телефонни обаждания и смях с колегите в офиса са няколко от основните елементи на всеки мой ден. Работата в UNIFY винаги е динамична, особено когато ни предстои събитие – тогава е най-забавно. Много ме радва това, че всеки ден си общувам с амбициозни млади хора, които имат целия живот пред себе си – това и ме вдъхновява.  Най-голямата ми гордост е да мога да им помогна с постигането на целите им. Радвам се искрено, когато някой от студентите ми получи писмо за прием и се старая да споделя възможно най-много от опита си в Холандия, за да мога да помогна на заминаващите да се чувстват добре там и да намерят своята среда.

 

Logo