UNIFY те кани на Форум - Магистърски Програми

Ако си точно преди завършване на бакалавъра или вече си завършил, то може би се замисляш за магистърска програма... В тази връзка, UNIFY те кани на събитието Форум - Магистърски Програми, което ще се проведе на 20 ноември, вторник, от 10:00 до 14:00 в Joy Station, София. Защо си заслужава да го посетиш?

  • Ще разбереш за невероятни възможности за магистратура в Холандия и не само :)
  • Ще разбереш как да избереш правилната магистратура за теб
  • Ще разбереш как можеш да финансираш обучението си
  • Ще разбереш какви са изискванията за кандидатстване и крайните срокове

UNIFY ще присъства със собствен щанд на събитието и ще можеш да научиш всичко за обучението и най-вече магистърските степени в Холандия и да получиш консултация и информация "от първа ръка". 

Регистрирай се за Форум - Магистърски Програми от ТУК.

Защо да посетим събитието "Студент за един ден в HZ University"?

Съвсем скоро, на 17.11, в събота, от 10:00 до 14:00 UNIFY съвместно с HZ University of Applied Sciences организира уникалното образователно събитие "Студент за един ден в HZ University". Защо си заслужава да отделиш време и да го посетиш?

Какво е да си студент в Creative Media and Game Technologies в Saxion?

Saxion University of Applied Sciences е един от най-големите университети по приложни науки в Холандия и предлага на своите студенти отлично практически насочено образование. Програмата Creative Media and Game Technologies, която е комбинация между дигитални технологии, гейм дизайн и анимация е много популярна сред международните студенти. Затова ти представяме интервю със студентката Rania Zouganeli, която ще ти разкаже повече за естеството на програмата, какво се учи в нея, лесно ли се намира работа след завършване и всички малки и дребни подробности, които със сигурност те вълнуват преди да избереш да учиш там.

Бъди студент за един ден в холандски университет!

HZ University of Applied Sciences, един от топ университетите в Холандия за 2018 година и UNIFY ти дават уникалната възможност да бъдеш студент за един ден в Холандия! 

Ела на 17ти ноември, от 10:00, в хотел Хилтън, София за да участваш в уникалното безплатно събитие, където лектори и студенти от HZ ще те потопят в атмосферата на холандското образование с помощта на workshop, в който ще работиш върху проблеми и казуси - типично по-холандски начин!

Не пропускай тази възможност да се почустваш студент в университет в Холандия. Регистрирай се от ТУК и научи повече за събитието ТУК.

Онлайн Ден на Отворените Врати в HAS University of Applied Sciences

Още една възможност да разгледаш университет в Холандия без да излизаш от вкъщи :)

HAS University of Applied Sciences, най-добрият специализиран университет в Холандия (Elsevier) и 2ия най-добър по приложни науки (Keuzegids HBO) организира Онлайн Ден на Отворените Врати на 3ти декември, от 13:00 до 15:00 (българското време), където може да разбереш повече за неговите "зелените" програми. Ако те интересува бъдещето на света, устойчивото развитие, качеството на храната, която консумираме, то може би това е твоето място.

Регистрирай се за събитието от ТУК.

Страница 1 от 38