Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Работа в Холандия

Работа по време на учене

Холандия е една от най-гъвкавите държави по отношения на работа за студенти. В Холандия, повечето студенти работят, като това може да е работа и като работник в McDonald's, а може и да е работа по професията като технически сътрудник в инженерна фирма в Айндховен.

Ние, UNIFY, винаги съветваме нашите студенти да започнат да търсят работа след като е минала поне една година от образованието им, защото първата година е много важна и решаваща за създаването на добра база за вашето образование. Също така, ви предупреждаваме, че намирането на работа може и да не е толкова лесно, ако говорите само английски, защото на повече места се изисква знание на холандски език. UNIFY може да предостави информация на своите студенти за сайтове за работни места, каква работа могат да си намерят и да им покаже реални обяви за работа.

Студентско финансиране:

Студентското финансиране е финансова помощ, която получавате от холандското правителство, в случай че сте студент и работите. Условята за получаване на тази помощ може да научите от нашите консултанти, като си запазите час за безплатна консултация в нашите офиси във Варна и София.