Kонсултации преди заминаване за Нидерландия (за студенти, които не са кандидатствали с UNIFY)

10.07.2020
Kонсултации преди заминаване за Нидерландия  (за студенти, които не са кандидатствали с UNIFY)

Поради засиления интерес в последните седмици и необходимостта на студенти, които не са се възползвали от услугите на UNIFY, да получат информация за живота в Нидерландия, студентските субсидии, квартирите, обезщентенията, необходимите документи, здравните осигуровки и други, предлагаме платени консултации.

Ние от UNIFY разбираме колко важна е подготовката на всеки един студент, за да може той има един успешен старт в Нидерландия. За тези от вас, които все още не са финализирали преместването си в страната на лалетата, ви предлагаме следните услуги:

1. Възможност да зададете въпроси по теми, които още ви вълнуват свързани с програмата, която ще учите и живота в Нидерландия. Какво ще получите от нас? Изчерпателни отговори на всички въпроси преди заминаването на студента за Нидерландия. Консултация от 1 астрономичен час - 75 лв.

2. Ако искате да получите и файлове със следната информация: информация за настаняване, списък с проверени агенции, списък със сигурни сайтове, списък с достоверни групи за намиране на квартири, информация за осигуровки, информация за обезщетения на здравните застраховки, пътуване, регистрация в общината, списък с необходими документи, които се носят на място, проверка на договор за наем на квартира и тн. Консултацията е 1 астрономичен час - 150 лв.

При интерес моля свържете с консултантите на UNIFY.

Всички наши студенти, които са кандидатствали с нас, са получили тази информация. Платените услуги са само за студетни, които са кандидатствали сами и сега няма кой да ги подготви или студетни, които са кандидатствали с консултантска агенция, която не е специализирана за Холандия и не извършва такива услуги. 

Logo