Мнения на студенти

Рада Лазарова

Рада Лазарова

International Business, HZ University of Applied Sciences

Момичетата от UNIFY са изключително готини и мили и направиха процеса ми за кандидатстване като разходка в парка. Препоръчвам агенцията на всички бъдещи кандитат-студенти, които са се ориентирали към Холандия, защото ще бъдат много добре информирани какво да очакват като заминат. Много харесвам и че UNIFY организират семинари, където се запознах с представители на различните университети и така  успях да избера кой ще бъде най-подходящият за мен.

Константин Купенов

Константин Купенов

Automotive Engineering, HAN University of Applied Sciences

Без огромната и своевременна  помощ на Силвия и Албена от UNIFY София, аз нямаше да успея да се запиша в срок за кандидатстването. Изключителната организация на фирмата направи възможно кандидатурата ми да се изпрати в готов вид.

Кристиян Стефанов

Кристиян Стефанов

Creative Media & Game Technologies, Saxion University of Applied Sciences

Със сигурност бих предложил UNIFY на бъдещите кандидат-студенти, защото те организират изключително много събития, на които идват представители от дадени университети – студенти, професори и др., които също могат да отговарят на повечето въпроси, свързани с университетите в Холандия и това беше изключително полезно за мен и приятелите ми.

Фатме Фета

Фатме Фета

International Business, HZ University of Applied Sciences

UNIFY за мен не бе просто агенцията, чрез която кандидатствах, UNIFY бе подкрепата в трудностите, съветникът в несигурността и най-вече приятелски протегната ръка за помощ. От първа ръка получих отговор на всичките си въпроси, а те бяха поток от хиляди. Винаги ще им бъда благодарна.

Елица Стоянова

Елица Стоянова

Creative Media and Game Technologies, SAXION University of Applied Science

Избрах UNIFY, защото се фокусират специално в обучението в Холандия, заради което можеш да получиш много повече информация. Също така е хубаво, че те свързват със заминали студенти, готови да отговорят на всичките ти въпроси. Екипът е невероятен.

Калоян Кръстев

Калоян Кръстев

Information Technology & Communication (ICT), Fontys University of Applied Science

Нещото, за което се радвам най-много е, че срещнах приятели и познати от цял свят. Двамата ми най-близки приятели идват от Карибските острови и Албания. Може да срещнеш хора отвсякъде – Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Има много българи, не помня точния брой и смятам, че българското общество е силно изразено. Така че ако имаш нужда, винаги може да се почувстваш като у дома си.

Кристин Сергиева

Кристин Сергиева

International Business, Avans University of Applied Sciences

Avans University е обявен за номер едно университет за 2017, а програмата International Business and Management Studies (вече преименувана само на International Business) е обявена за най-добрата сред същата специалност в другите холандски университети. Има адски много националности, като преобладават холандци, немци и българи. Според мен, университетът се отличава с това, че всичко на теория се прилага и в практиката под формата на стажове, проекти и различни задачи през годината или семестъра.

Слави Стоев

Слави Стоев

Creative Media and Game Technologies, Saxion University of Applied Sciences

Индустрията на игрите е винаги разрастваща се, за игрите специално има много авенюта: традиционната индустрия на конзолни и мобилните игри за забавление; виртуалната и модифицирана реалност (VR & AR); така нареченият ‘serious gaming’, с цел подпомагането на болните или инвалидите или като образователни програми. Дори и игрите да не са твоят главен интерес, винаги можеш да потърсиш подобна индустрия. Програмистите на игри може и да програмират за финансовия бизнес. 3D Художниците винаги се търсят и за архитектурни проекти. Знанията за дизайн могат и да се приложат и за много други продукти.

Logo