HANZE UAS ви кани на виртуалния си ден на отворените врати на 3ти април!

27.03.2020
HANZE UAS ви кани на виртуалния си ден на отворените врати на 3ти април!

Искате ли да посетите един от водещите университети в Холандия от собствения си дом? 

Включете се в онлайн деня на отворените врати на Hanze University of Applied Science на 03.04.2020 от 16:00 до 20:00 часа българско време! Събитието ще се проведе в онлайн платформа, а за него може да се запишете тук.

На него ще можете да разберете повече за начина на обучение в Hanze UAS, как би изглеждал живота ви като студент там и какъв е живота в Грьонинген - градът, в който се намира Ханзе. Освен това, ще имате възможност да задавате въпроси на международни студенти които вече учат там, както и на преподаватели и международни представители на университетите. Въпроси може да задавате както за множеството им бакалавърски програми, така и за множеството магистърски програми, които предлагат.

Hanze University of Applied Science е водещ университет в Нидерландия, предлагащ множество бакалавърски и магистърски програми в сфери като Бизнес и Мениджмънт, Комуникации, Дизайн, Гейм Дизайн, Инженерство и други. Основният фокус на всички програми е върху устойчивото развитие на бизнес сферата, както и в сферата на изкуствата и науките. Освен това, Hanze UAS е дом и на най-старата академия за изкуство в Холандия - Minerva Academy of Art, както и на консерваторията Prins Claus - една от най-добрите музикални академии в страната.

За повече информаця относно Hanze UAS и кандидатстването в него, можете да се свържете с нас в UNIFY

Logo