UNIFY обявява Instagram Live Q&A сесии за образование в Холандия - всяка сряда и петък от 16:00ч!

24.03.2020
UNIFY обявява Instagram Live Q&A сесии за образование в Холандия - всяка сряда и петък от 16:00ч!

Тъй като все повече хора имат въпроси относно кандидат-студентския процес, живота в Холандия и настоящата ситуация там, всяка седмица в сряда и петък от 16:00 часа организираме специални сесии за въпроси и отговори с консултанти на UNIFY в Instagram!

Ако имате въпрос, или ви е любопитно да разберете повече за кандидатстването, образованието и живота в Холандия, включете се в нашите "LIVE Q&A" сесии в социалната платформа Instagram! Освен възможност да се запознаете и да задавате въпроси на консултантите на UNIFY, които са учили и пребивавали в Холандия, ще имате шанса да се запознаете с настоящи кандидат студенти и представители на различни нидерландски университети. Всяка седмица ще имаме различни теми и разнообразни гости. Това е най-лесния и удобен начин да научите повече за образованието в Холандия, а именно от комфорта на собствения си дом.  

Сесиите са подходящи както за студенти в 11 и 12 клас, така и за вече кандидатствали и приети в Нидерландия студенти за следващата учебна година и за техните родители. Всички са добре дошли, а ние сме готови да отговорим на всички въпроси. 

Тази седмица може да се включите в сряда от 16:00 часа в Инстаграм за разговор с наш кандидат-студент, вече приет в Холандия, с която ще обсъждаме кандидат-студентския процес, както и какво следва след приема и как най-добре да намерим квартира. Въпроси може да задавате както на нея, така и на нашият консултант Александра, която ще води сесията. 

Следете нашите профили в социалните мрежи Facebook и Instagram за да разберете кои ще бъдат нашите гости всяка седмица и не забравяйте - дните са сряда и петък, часът е 16:00, а мястото е Инстаграм - @unify_studyinholland.

Ще ви очакваме!

Logo