Спечели самолетен билет и 2 нощувки в Гронинген

18.11.2020
Спечели самолетен билет и 2 нощувки в Гронинген

Освен, че Hanze University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Elsevier за 2020 година и е познат е като най-стария университет по приложни науки в Холандия, е и известен е това, че се намира в Гронинген, който е обявен за най-студентския град в Нидерландия. 

UNIFY и Hanze University of Applied Sciences, Groningen организират специално за вас: Hanze Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 28 ноември 2020 (събота) от 13:00 до 18:00 часа.



За да ви потопим в холандската академична атмосфера, ще пресъздадем един (online) учебен ден в Холандия. Всички участници ще имат възможност да се докоснат до начина на обучение – да изпробват дигиталната платформа на Hanze, където ще получат ценни знания от виртуална реална лекция (мастър клас), който сме подготвили.

Само по време на Hanze Day ще имате уникалната възможност се  включите в лотария, чиято ГОЛЯМА НАГРАДА е двупосочен билет до Грьонинген с покрити 2 нощувки!

Вижте цялата програма за събитието тук.

 

Tеглене на печелившите от Лотарията

Интересувате се от програмите в Hanze UAS  и сериозно обмисляте да се преместите в Грьонинген? За да ви подкрепим във вземането на това решение, провеждаме лотария! Победителите ще получат “Hanze Visit Voucher”, който покрива двупосочни билети (за самолет и влак) от Варна/ София до Грьонинген и две нощувки в хотел за вас (и родител) в Грьонинген. 

*Можете да използвате този ваучер, за да посетите Hanze UAS по време на Ден на Отворените Врати, Кампус Тур или когато се местите в Грьонинген за началото на образованието си през Септември 2021. 
 

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

Share your talent. Move the world.

Logo