Възможност за стипендия за магистратура в Холандия

11.03.2020
Възможност за стипендия за магистратура в Холандия

 

Както знаете за обучението си в Холандия можете да изтеглите заем, който се дава от Министерството на Образованието на Холандия и покрива годишната такса за университета.

Но днес решихме да ви представим и възможност за стипендия за магистратура в Холандия, която  се предоставя за шеста година от NN Group. Български студенти, избрали да учат магистратура в страната на лалетата през 2020/2021 година ще имат възможност да кандидатстват за нея. „NN Бъдеще за теб“ ще отпусне няколко стипендии, всяка по 5000 евро за предстоящата учебна година. По този начин компанията иска да подкрепи повече студенти в нужда, които имат желанието да продължат обучението си и да получат качествено образование в холандски университет.

„NN Бъдеще за теб“  е програма, която подпомага студенти с ограничени финансови възможности и чиито родители нямат висше образование, да завършат магистратура в Холандия, в областта на финансите, предприемачеството, управлението на риска или икономиката.

Повече информация за кандидатстването за стипендията можете да научите от консултантите на Unify, които с удоволствие ще ви обяснят условията. Всички желаещи могат да подадат своите документи до 02 април 2020 г. Всеки студент по време на обучението ще има подкрепата на свой NN ментор.

Logo