Екипът на UNIFY ще работи изцяло онлайн, съгласно извънредните мерки за борба с COVID-19

16.03.2020
Екипът на UNIFY ще работи изцяло онлайн, съгласно извънредните мерки за борба с COVID-19

Съгласно с извънредното положение обявено във връзка с пандемията от COVID-19, екипът на UNIFY в София и Варна ще работи от вкъщи, считано от 16.03.2020г. Офисите ни ще бъдат затворени за неопределен период от време, но въпреки въведените мерки, продължжаваме работата си неуморно онлайн.

В идните седмици ще продължим да движим кандидатурите на всички кандидат-студенти, а при наличието на въпроси винаги можете да се обърнете към вашият консултант, или да ни потърсите на тел. +359877770740 / +359877778990 или имейл info@unify.bg за офиса ни в София, или на тел. +359888772779 / +359885577750 / +359877777651 или имейл  info-varna@unify.bg за офиса ни във Варна. 

Ако все още не сте идвали на безплатна консултация при нас и желаете дa получите повече информация за следването в Холандия, консултацията може да се извърши онлайн чрез Skype, Messanger, Whastapp, Viber или по телефона в зависимост от вашите предпочитания. За записване на онлайн среща с наш консултант може да ни потърсите на горепосочените телефони и имейли, както и чрез онлайн формуляра за записване на безплатна консултация.

Съжаляваме да съобщим, че във връзка с вируса COVID-19, всички наши изложения, включително и "Дни на образованието в Холандия" планирани за датите 21.03 - 24.03 се отменят. Въпреки това, в момента планираме начин по който да ви информираме за образованието в Холандия по дигитален път. Следете новините в нашия сайт, както и страниците ни във Фейсбук и Инстаграм за последната информация относно предстоящите ни онлайн събития. 

Холандските университети са взели адекватни мерки за сигурност и вече обучението и работата на лекторите се извършва изцяло дигитално. Въпреки заплахата от COVID-19, всички процедури по кандидатстване, както и крайните срокове за сега не подлежат на промяна. Колегите от холандските университети правят всичко възможно за това процеса по кандидатстване да няма забавяния и всичко да се движи плавно. От наша страна също можем да гарантираме, че не се очакват закъснения или пропуски по кандидатурите и работата продължава да тече нормално, тъй като всички кандидатури се подават дигитално. 

Всички дни на отворените врати, планирани в университетите за сега са отменени, поради опасността от струпване на много хора на едно място, имайки предвид заплахата от COVID-19.

UNIFY изпраща призив до всички да си останат вкъщи и да имат вяра, че въпреки тежките времена в които живеем, нищо няма да продължи завинаги. Като членове на обществото, трябва да останем отговорни, предпазвайки себе си и хората около нас. Но въпреки настоящата несигурност и извънредните мерки, нека гледаме с устрем към бъдещето и наближаващата нова учебна година. 

Бъдете здрави и очаквайте информация относно планираните ни онлайн информационни семинари!

 

Logo