Участвай в интерактивна лекция по визуални комуникации и получи сертификат!

18.11.2020
Участвай в интерактивна лекция по визуални комуникации и получи сертификат!

Освен, че Hanze University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Elsevier за 2020 година и е познат е като най-стария университет по приложни науки в Холандия, е и известен е с  това, че е на 5-то място по най-много "start up"-и (студенти, които стартират собствен бизнес след като завършат)!

UNIFY и Hanze University of Applied Sciences, Groningen организират специално за вас: Hanze Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 28 ноември 2020 (събота) от 13:00 до 18:00 часа.



За да ви потопим в холандската академична атмосфера, ще пресъздадем един (online) учебен ден в Холандия. Всички участници ще имат възможност да се докоснат до начина на обучение – да изпробват дигиталната платформа на Hanze, където ще получат ценни знания от виртуална реална лекция (мастър клас), който сме подготвили.

Само по време на Hanze Day ще имате уникалната възможност да участвате във Виртуална лекция по Визуални Комуникации и да получите сертификат!

Интерактивна лекция, която се състои от теория и интересно групово задание на тема релевантна за модерната бизнес среда. По време на сесията участниците ще имат възможност да изпитат модерния подход към образование и реалната среда в (онлайн) класовете. Лекцията ще представи иновативни подходи за развитие на комуникационни умения. 

Вижте цялата програма за събитието тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

Share your talent. Move the world.

Logo