European Law

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2020

European Law е едногодишна магистърска програма на английски език в университета Radboud.

Тази програма по европейско право е предназначен предимно за студенти, които желаят да развивят своето разбиране и познание по правото на Европейския съюз и искат да имат юридическа кариера е международна среда. Тази магистратура ви предлага задълбочено обучение по европейско право, включително правото на конкуренцията, закона за имиграцията, право на външните отношения, съдебна защита, право за правата на човека и международното публично право. По време на този програма вие ще се запознаят с вътрешните и външните пазари на Европейския съюз, както и с позицията на Европа в света.

Това, което прави тази магистърска програма уникална, е че не само осигурява по-задълбочено разбиране на европейското право като цяло, но и предлага допълнителни специализации. Те са: European Law and Global Affairs, Human Rights and Migration Law, Business Law,  Insolvency Law, International and European Law Advanced.

European Law and Global Affairs ще ви даде възможност да усъвършенствате разбирането си върху основните въпроси, свързани с правото на ЕС. Тази специализация се фокусира върху понятията за правото на Европейския съюз, като предлага възможност сами да изберете предметите подходяща за вашата бъдеща кариера.

Human Rights and Migration Law е специализация която комбинира курсове по човешките права и закона за имиграцията, две области, които са сред най-важните в Европейския съюз. Избирайки тази специализация ще може да се възползвате от изключително доброто познаване и опит на Центъра за миграционно право, който се фокусира върху въпроси, свързани с миграцията и защитата на малцинствата в рамките на Европа.

Business Law- тази специализация ви предлага възможност да се превърнете в експерти в областта на европейското дружествено право. Студентите от тази специализация се възползват придобиват знания от Business and Law Research Centre, който съчетава академични те постижения с практическия опит на големи фирми и адвокатски кантори. Центърът е акредитиран от Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW).

Insolvency Law- Тази специализация се предлага в партньорство с Nottingham Law School, и е предназначена за студенти, които желаят да развиват своето разбиране и познание по несъстоятелност, корпоративно и европейското право. Завършвайки успешно тази специализация ще получите диплома по LL.M Corporate and Insolvency Law от Nottingham Law School и диплома по LL.M European and Insolvency Law от Radboud University.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 година

Специализации: European Law and Global Affairs, Human Rights and Migration Law, Business Law, Insolvency Law, International and European Law Advanced

Основни предмети: Advanced Notions of European Law, European law master: European Competition law, European law master EU External Relations Law

Възможни кариери: специалисти в областта на европейското право, които могат да работят в държавни институции и неправителствени организации. Може да развиете кариера в политиката и международното правителството, бизнеса и медиите.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo