University of Groningen - Faculty of Law

31000 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

7000 международни студенти

Основан през 1614

University of Groningen - Faculty of Law

University of Groningen е едно от най-старите учебни заведения в Холандия и се нарежда в ТОП 100 на всички университети в света. Намира се в града Грьонинген, в Северната част на Холандия.

Университетът е дом на първата жена студент, първата жена професор в страната, първия холандски астронавт и първия президент на Европейската Централна Банка. University of Groningen е на 2-то място в страната и на 66-то вThe Academic Ranking of World Universities (ShanghaiRanking) за 2018 г.  Той е един от елитните изследователски университети в Европа, а сферите, в които се е специализирал, са психология, медицина, бизнес администрация, екология и социология.

Нарежда се в ТОП 100 във всички възможни класации - заема 79-то място в World University Rankings, 63-то място в The University Ranking by Academic Performance и 120 място в QS World University Ranking. На местно ниво 10 от програмите на University of Groningen са класирани като TOP Rated Program от холандската класация Keuzegids Higher Education Guide.

University of Groningen предлага 35 бакалавърски програми на английски език от 11 различни факултета и над 120 магистърски програми. 

За да разберете какви са условията за прием, можете да се свържете с консултантите на Unify.

Програми

International and European Law

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Изследователски университети

Logo