Inholland University of Applied Sciences

В четиритте кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.

29000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Inholland University of Applied Sciences

inholland university magenta
Inholland University of Applied Sciences е образователна институция с около 30 000 студенти, идващи от над 100 различни държави.
 
Като университет по приложни науки, Inholland смята, че неговата мисия е да осигурява своите студенти с качествено образование. Тези, които учат в Inholland University of Applied Sciences могат да бъдат сигурни в качественото професионално образование, което получават. В четиритте кампуса на университета в Амстердам, Хаарлем, Хага и Делфт се предлагат около 80 бакалавърски програми във всички сфери, от които 6 са преподавани на английски език.
 
Inholland е университет с отлични ценности. Той предлага много повече от професията, за която се обучавате. Индивидуалното развитие и лидерството са неразделни части от обучението в университета. Трите основни принципа на Inholland са: креативна икономика, здраво общество и технологии с устойчиво развитие.

Програми

Aeronautical Engineering

Бакалавърска програма

Business Innovation

Бакалавърска програма

Creative Business

Бакалавърска програма

Information Technology

Бакалавърска програма

Mathematical Engineering

Бакалавърска програма

Tourism Management

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo