Windesheim University of Applied Sciences

Windesheim е в Топ 3 на университети по приложни науки в Холандия. Университетът е високопоставен от студенти и експерти. Студентите оценяват високо личното отношение към тях, което им позволява да работят в малки групи, където могат да изявят своите таланти.

25000 Студенти

4 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 1986

Windesheim University of Applied Sciences

                                         2ndbestuniversityofappliedsciences2018

Windesheim е в Топ 3 на университети по приложни науки в Холандия. През 2018 година е отличен като втория най-добър университет в Холандия. Университетът е високопоставен от студенти и експерти. Студентите оценяват високо личното отношение към тях, което им позволява да работят в малки групи, където могат да изявят своите таланти. Във Windesheim студентите не са просто числа, а преподавателите и тренъорите предизвикват студентите да мислят, да ги стимулират да дават най-доброто от себе си. Университетът също така е известен със своите иноваторски и предпиемачески подход. Той работи в тясна връзка с бизнес компаниите и институциите, така че студентите да могат да приложат знанията си на практика. По този метод на работа се дава професионално направление на студентите. UNIFY e ексклузивен и единствен представител на университета за България. 

Студентски живот

Windesheim е разположен в град Zwolle - това е много гостоприемен и безопасен град, който се намира на час път от Амстердам, който има много достъпен стандарт на живот. Zwolle е добре познат със своя исторически градски център, изпълнен с много кафенета, ресторанти, магазини и културни мероприятия. Международните студенти се настаняват близко до кампуса и до центъра на града, където учат и живеят заедно. Също така студентите разполагат с много съоръжения: спортни - включващи фитнес център, катерачна стена, голям плувен басейн; медицински център; копирен център; магазин в кампуса, както и столова, Starbucks кафе.

Програми

Global Project and Change Management

Бакалавърска програма

International Business

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Приложни Университети

Logo