Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Tourism Management

 

Tourism Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета HZ, която предлага на своите студенти международна среда, основана на изучаването на предмети и теми като мениджмънт, уелнес, спорт, здраве, спа и хотелиерство. Студентите в тази програма получават уникалната възможност да се специализират в сферата на туризма и уелнес индустрията.
В сферата на туризма и свободното време, а същи така в контекста на работа, възникват нови пазари с велики възможности в сферата на уелнес индустрията. В днешно време хората са загрижени за начинът на техният живот: тяхното здраве и качеството на живота им. Те търсят здравословен баланс между телата си и умът си. Програмата е разработена в съответствие с нарастващата нужда от мениджъри в сферата на уелнес и здравословния начин на живот в хотелиерската индустрия, а също така и професионални консултанти. Отличното ниво на обслужване и устойчивото развитие са ключови в този сектор. Ключови са също добрите професионалисти на мениджърско ниво, и в HZ University студентите получават най-добрата възможност да се присъединят към пазара като уелнес мениджъри.
След завършването на програмата, студентите ще се занимават с осигуряването на услуги в хотелиерската и спа индустрията (здраве, спорт, релаксации, лична грижа, диета и хранене). Студентите ще знаят как да разработват концепции за хотелиерството, вземайки под внимание нуждите на пазара и средата в която компаниите оперират.
Студентите ще разпознават нови трендове в сферата на спа индустрията и ще могат да превеждат тези трендове в нови инициативи в спа сектора или да предлагат подходящи консултантски услуги с внимание към начина на живот и здравето в големите организации. Бъдейки мениджъри, тяхното лидерство ще вдъхнови екипът и ще превърна работната атмосфера в едно позитивно място.

Местонахождение:
Влисинген, Холандия

Продължителност:
4 години

Стаж:
всеки семестър са включени малки тренировки в индустрията, а третата година е предвиден стаж от един семестър

Основни предмети:
Sports, Spa Management and Health, Business Ethics и други

Условия за кандидатстване:
 Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.