Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Saxion University of Applied Sciences

saxion logo

Университетът по приложни науки Saxion е основан през 1876 година и в момента е една от най-големите образователни институции в цяла Холандия. Студентите в университета са около 24 000, 2400 от които са международни, от 55 нации като Индонезия, Германия, Индия, Норвегия, Китай, Тайван, Русия, Бразилия, Руанда, Япония, България, Полша, Литва, Виетнам, Румъния и Турция.

Saxion има 4 кампуса, които се намират в източна Холандия – по един кампус във всеки един от тези градове – Девентер, Еншеде, Апелдорн и Хенгело.

Защо да изберa да учa в Saxion University of Applied Sciences?

Качеството на образование: университетът предлага широк спектър от курсове и програми на различни теми, включително и много международни програми. Качеството на образованието в Saxion се наблюдава постоянно от Холандското Министерство на Образованието, Културата и Науката, а също така е акредитирано от няколко международни органи, което ти осигурява достъп до висококачествени програми.

Помощ на всички студенти: Обучението в Saxion се фокусира върху самият студент, и университетът ти предлага не само помощ от академична гледна точка, но и също от страна на твоето персонално развитие. Докато учиш в Saxion, ще имаш възможноста да получиш както и знания, така и умения, които ще са ти необходими за бъдещата ти кариера.

***НОВО: Лятно училище в Saxion през 2016 за международни студенти! Разгледайте ТУК описанието на курсовете и цените им. Ако се интересувате от Лятното училище на Saxion, то може да се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , за да ви запишем за него.

***НОВО: Започвайки от академичната година 2016/2017, студентите на Saxion University of Applied Sciences, ще имат възможност да ползват организирано от университета настаняване в кампуса на университета в град Девентер. Всички кандидатствали и приети студенти в този кампус през нас, ще получат информация за това в скоро време.

За повече информация, моля натисни ТУК.

За да прочетеш мнения на студенти от Saxion, моля натисни ТУК.

Програми:

Бакалавърски програми
Магистърски програми