Eindhoven University of Technology

Университетът, в който започват иновациите

10766 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

7000 международни студенти

Основан през 1956

Eindhoven University of Technology

Технологичният университет в Айндховен (TU / e) е изследователски университет, специализиран в инженерните науки и технологии.

Университетът е един от най-престижните изследоватлески университети в Холандия и заема ТОП места не само в холандските, но и в световните класации за висши учебни заведения.

Oсновните цели на университета са:

Наука за обществото: решаване на основните обществени проблеми и повишаване на благосъстоянието и благосъстоянието чрез съсредоточаване върху стратегическите области на енергетиката, здравето и интелигентната мобилност
Наука за промишлеността: развитие на технологичните иновации в сътрудничество с промишлеността
Наука за науката: напредък в инженерните науки чрез върхови постижения в ключовите научни ядра и иновациите в образованието
 

Отлично образование

TU / e обучава инженерите да притежават солидна научна основа и дълбочина на знанията и изследванията. Те също така притежават необходимите умения за успешно разрастване в социалните сектори и функции.

Изследвания на високо ниво

Със съвременни изследвания на високо качество на обучение, университетът допринася за напредъка на техническите науки и по този начин за развитието на технологичните иновации.
TU / e се фокусира върху области, в които участва в международната научна общност. TU / e иска да даде значителен тласък на интензивните индустрии и други социални сектори с висок или бързо развиващ се технологичен интензитет.

Валоризация на знанията

TU / e поставя акцент върху валоризацията на знанията: резултатите от научните изследвания се превръщат в успешни иновации и служат като основа за създаване на нови продукти, процеси и предприятия. Университетът насърчава  студентите и персонала да изберат предприемачеството.

 

Програми

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Изследователски университети

Logo