Дни на образованието в Холандия - Март 2017

01.03.2017
Дни на образованието в Холандия - Март 2017

Най-голямото и най-добро изложение на Холандски Университети в София и Варна, България!

За седми пореден път, UNIFY - единственият специализиран консултант за Образование в Холандия, организира най-интригуващото събитие в сферата на образованието – Холандски дни или Дни на Образованието в Холандия. Специално за Вас, ние сме поканили като участници 10 от най-добрите холандски университети спрямо последните класации за изминалата година. 

ЗАЩО?
Защото образованието в Холандия е все по-популярно, а за съжаление в България са много малко местата, където може да се информирате добре за него и да се срещнете със български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия. 

КОГА?
24 март 2017, петък, от 14:00 до 18:00 в София.

25 март 2017, събота, от 10:00 до 14:00 във Варна.

КЪДЕ?
В най-големия МОЛ Paradise Center, Sofia Event Centre, ет.3 в София.

В Графит Галерия Хотел на ул. Княз Борис I 65 във Варна.

15936575 1266561886755887 4872913786734381954 o

СЪБИТИЕТО
В самата програма на двете събития сме планирали не само представянето на всички университети със собствени щандове, а и много интересни презентации, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия. Специални гости на изложението за образование ще са Посолството на Холандия в България, както и много настоящи студенти в Холандия, които ще разкажат от първа ръка "какво е да си български студент в Холандия". По време на самото изложение, екипът на UNIFY, е подготвил за всички бъдещи кандидат-студенти в Холандия много полезна информация за кандидатстването, оформянето на документите, студентските профили, настаняването, таксите, живота в Холандия и още много други. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще са на ваше разположение по време на изложението Дни на холандскито Образование в София и Варна.

ТИ
Запиши се за събитието от тук.

ПРОГРАМА 

Ще получите програма за събитието няколко дена преди него, ако сте се регистрирали през линка по-горе.

Презентации на Университетите ще ти дадат повече информация за образователната система в Холандия, както и за много, рaзлични и интересни бакалавърски и магистърски програми в сферата на: медицината, правото, психологията, анимацията, модния дизайн, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, информационните технологии, игрите и медията, инженерството, химия, физика, екология и т.н.

Благодарим на всички кандидат-студенти за проявения интерес!

Пожелаваме ви успех и попътен вятър към Холандия ☺

Екипът на UNIFY

 

Logo