Ние сме UNIFY - UNIversity For You - специализиран консултант за висше образование!

25.09.2024

Мечтаете ли за образование в чужбина? Вашето бъдеще започва сега!

Не знаеш откъде да започнеш? Ние сме тук, за да те подкрепим на всяка стъпка!

Казвам се Милена Генчева и съм основател на UNIFY – консултант и ментор за висше образование.

Нашето име Unify означава University for you или Университет за теб, което подсказва нашата главна мисия – да помогнем на всеки ученик да намери своето място. А то е различно за всеки един!

Най-често задавания въпрос към нашите консултанти е „Кой е най-добрия университет?“, а нашия отговор като професионалисти, изпратили успешно над 7000 студента в чужбина и с над 13 години опит в сферата на висшето образование, е че няма просто най-добър университет и никой ранкинг не може да валидира кой е най-добрия университет, защото има най-добър университет за всеки един от вас. И той е различен, защото ние като хора сме различни, ние имаме различни очаквания и харесваме различни неща. Едно нещо, което се харесва на един, няма да се хареса от друг. И всяко едно нещо в живота е така. Някои от нас харесват да излизат, да общуват с много хора, да правят различни неща всеки ден, други харесват по-спокойни атмосфери, по-малки групи, по-добре се чувстват като прекарват повече време у дома. Едни обичат да правят презентации, да излизат пред публика, да говорят, да правят неща на практика, други обичат повече да пишат, да четат, да анализират, да правят проучвания. И няма правилно или грешно, а това е хубавото, че сме различни. Но е важно да кажем, че за всеки един търсенето на правилното място е предизвикателство.

Ние помагаме на учениците не само с избора на държава, университет и правилната програма, но и с най-важната част – да открият кои са, какво е важно за тях и какъв е техният път. Нашите консултанти, които също са учили в чужбина, ще бъдат ваши ментори, а не просто образователни консултанти.

Когато работите с нас, вие печелите спокойствие и увереност. Ние се грижим за целия процес – от помощта в избора, кандидатстването и административната работа, до настаняването, регистрациите и студентското финансиране. Нормално е, че ще ви спестяваме стреса от объркани документи, трудната комуникация с университетите, пропуснати срокове и грешни очаквания, защото ние сме минали през този процес с над 7000 ученика и го минаваме повече от 13 години отново и отново, а вие до сега не сте кандидатствали в университет.

Ние знаем какво означава да се сблъскаш с непознато място и нова култура,  знаем и как да подготвим учениците за това. Менторската ни програма цели да трансформира ученика, който до днес е живял спокойно в дома на родителите си и е бил в сигурна среда, да получи всички необходими знания, качества и умения, за да се превърне в независим студент, живеещ сам на хиляди километра от родители и познати.

Това, което ни прави уникални, е нашият личен опит – ние също сме преминали по този път и сме готови да ви помогнем да го изминете уверено и успешно.

Не оставяйте бъдещето си на случайността! Изберете Unify и започнете своето образователно приключение сега!

Запазете своята безплатна консултация още сега:

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Logo