Saxion Experience Days

15.10.2015
Saxion Experience Days

24 МАРТ 2018, Хотел Хилтън, София, 11ч. 

unify website copy

 

Искаш да учиш в Холандия? Интересуваш се от различни специалности в сферата на бизнеса и мениджмънта, финансите, човешките ресурси, туризма, хотелиерството, ИТ, дизайн и програмиране на компютърни игри, инженерството и анимацията? Един от най-добрите университети  в Холандия – Saxion University за поредна година е в България, за да се срещне и запознае с всички кандидат-студенти на UNIFY, които искат да продължат образованието си в Холандия.

Ако се двоумиш между няколко университета или още не си избрал такъв, това събитие е за теб. Saxion University е страхотен избор за всеки бъдещ студент. С дългата си история, университетът е запазил традициите си и е успял много успешно да ги комбинира с най-новите и модерни сгради и технологии. Saxion се гордее със студентите си и ги подкрепя в различните им начинания и стажове по време на обучението им. За студентите представили се добре, университетът предлага и кариерен център след завършването им.

SaxionEnschede05

 

А може би се чудиш какво е Experience day?

UNIFY и Saxion ти предлагаме уникалната възможност да станеш международен студент за един ден!

Научи всичко за кариерното ориентиране и възможности след завършване на специалностите, предлагани в Saxion University! Кандидаствай на място и се срещни с преподаватели от различните академии! Поканили сме професори, които преподават в различни академии в университета! 

Ако имаш интерес към образованието в Холандия и станеш част от тази уникална възможност, те канимна 24 Март (събота) от 11 ч. в х-л Хилтън, гр. София!

След огромния успех на събитието миналата година, тази година Saxion и Unify ще ви срещнат с още повече преподаватели и разкажат за още повече специалности. По време на Saxion Experience Day бъдещите студенти  ще присъстват на множество презентации, ще имат възможността да разговарят с преподавател от специалността, която ги интересува и дори да кандидатстват на място!

 програма

Поради високия интерес ви молим да се регистрирате ТУК.

Очакваме ви там!

Saxion University и Момичетата от Unify – Образование в Холандия

Logo