“Кариера в България. Защо не?

21.07.2017

“Кариера в България. Защо не?” е проект на фондация „Идентичност за България“ и сдружение Тук-Там/Tuk-Tam Десетото юбилейно издание на най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина е под изключителния патронаж на Европейския парламент.Кариера в България среща тези, които имат опит в чужбина, с разнообразието от професионални възможности в страната, представени от 100+ работодатели в България. 

туктам

Кариера в България среща тези, които имат опит в чужбина, с разнообразието от професионални възможности в страната, представени от 100+ работодатели в България.

Споделя истории за успехите, предизвикателствата, смисъла на това да градиш кариера в България – през разказите на вдъхновяващите лектори в семинарната си програма, която се излъчва и на живо онлайн.

Събира над 1500 българи с опит от 80+ държави, избрали да се върнат или още в чужбина, за да създават партньорства, приятелства и да обменят идеи и контакти помежду си.

Вдъхновява тези, които искат да стартират собствен бизнес или неправителствена организация, срещайки ги с български предприемачи в стартъп зоната.

Заедно с HR специалисти подкрепя с кариерни консултации и CV check тези, които търсят своя нов кариерен път.

Информира, забавлява, и предизвиква всички да мечтаят и да търсят своето място, своите хора и своята кариера. Има място и за теб! Бъди на 5 септември 2017 в Интер Експо Център.

Ако си учил или работил в чужбина, без значение дали все още си някъде там или вече си се прибрал, посети форума и открий нови възможности и съмишленици. Безплатна, но задължителна регистрация на: http://karieravbulgaria.com/forum-2017/kandidati/

Logo