Програми с краен срок на кандидатстване 15-ти януари

04.12.2018
Програми с краен срок на кандидатстване 15-ти януари

Съветваме тези от вас, които искат да кандидтатсват Creative Media and Game Technologies в Breda University да подадат всички документи в офисите на Unify не по-късно от 18.12., за да бъдат придвижени преди Коледа.

Повечето университети в Холандия имат срок за кандидатстване до 01.05.2019 г., като разбира се има специалности, за които сроковете са различни. 

Първият краен срок за кандидатстване в Холандия наближава и това е 15. Януари. Това е срокът за програмите, които са част от децентрализираната система на държавата, и за които има специфични изисквания. Освен това резултатите излизат на 15 Април, като за всяка специалност има точно определени бройки от Министерството на Образованието в Холандия.

Ако смятате да кандидатствате в една от следните специалности, то ви остава точно един месец за да се свържете с нас и да подадем документите. А ето и списъкът с програмите:  

Physiotherapy Hanze University of Applied Science
International Business  Maastricht University 
International Track Medicine (ITM) Maastricht University 
Psychology Maastricht University 
Creative Media and Game Technologies Breda University of Applied Sciences
Artificial Intelligence Radboud University 
Biology Radboud University 
Psychology Radboud University 
Global Sustainability Science Utrecht University
College of Pharmaceutical Sciences Utrecht University

 

Освен една от най-търсените програми за Game Design в Breda University, списъкът включва и програми като International Business, медицина и психология.

Консултантите на UNIFY знаят в детайли всички изисквания по програмите с децентрализиран прием. Ние ще ви помогнем за успешния прием в една от тези програми!


Кандидатстванетос помощта на UNIFY е напълно безплатно, тъй като ние сме официален представител на университетите за България. 

Logo