Участвай във виртуална лекция от преподавател в най-добрата бизнес програма в Холандия

30.11.2020
Участвай във виртуална лекция от преподавател в най-добрата бизнес програма в Холандия

Освен, че Avans University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Keuzegids за 2020 година и е и известен е с  това, че е на програмата му по Международен Бизнес е TOP RATED за цяла Холандия. 

UNIFY и Avans University of Applied Sciences, Breda организират специално за вас: Avans Study Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 4 Декември 2020 (петък) от 10:00 до 16:00 часа.

За да ви потопим в холандската академична атмосфера, ще пресъздадем един (online) учебен ден в Холандия. Всички участници ще имат възможност да се докоснат до начина на обучение, да се запознаят с професорите и студентите от университета и да присъстват на реална виртуална лекция.

Интерактивната лекция, от преподавател в специалността по Международен Бизнес в Avans ще ви помогне да разберете повече са самата програма, какво изучават студентите, защо е ранкирана за най-добра в Холандия, какви са необходимите качества, за да си успешен студент там и какви са кариерните перспективи през дипломиращите се студенти. 

Университетът AVANS има не 1, а цели 2 TOP RATED програми по #International business  в двата кампуса на университета в градовете #Breda и s’Hertogenbosch!


Участвай в двете виртуални лекции по #international Business, за да разбереш:
 - каква е разликата в програмите в двата кампуса?
 - каква е разликата между преподавател и ментор/коуч?
 - какви е разликата в специализациите, стажовете и възможностите за кариерно развитие след завършване?
 - какви чужди езици ще изучаваш?

 Включи се във виртуалните лекции на двете програми от 14:15 и 15:00 часа, за да вникнеш в разликите и да направиш своя инфромиран избор!

Вижте цялата програма за събитието тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

Logo