Регистрирай се за реална виртуална лекция по Environmental Science на 04.12.2020

30.11.2020
Регистрирай се за реална виртуална лекция по Environmental Science на 04.12.2020

Искаш да продължиш обучението си в сфера, която засяга екологията, опазването на околната среда и устойчивото развитие и те вълнуват въпроси като:

  • Кои са най-съвременните технологии и инструменти, които позволяват да съхраним планетата чиста?
  • Как да правим бизнес, който е екологично чист?
  • Какво значи устойчиво развитие?
  • Как да правим анализи на екологичната обстановка, които да са ефективни?
  • Защо вече бизнесите търсят „спасители на Земята“?

Освен, че Avans University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Keuzegids за 2020 година и е и известен е с  това, че е на програмата му по Environmental Sciences е TOP RATED за цяла Холандия. 

UNIFY и Avans University of Applied Sciences, Breda организират специално за вас: Avans Study Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 4 Декември 2020 (петък) от 10:00 до 16:00 часа.

За да ви потопим в холандската академична атмосфера, ще пресъздадем един (online) учебен ден в Холандия. Всички участници ще имат възможност да се докоснат до начина на обучение, да се запознаят с професорите и студентите от университета и да присъстват на реална виртуална лекция.

Интерактивната лекция, от преподавател в специалността по Environmental Sciences в Avans ще ви помогне да разберете повече са самата програма, какво изучават студентите, защо е ранкирана за най-добра в Холандия, какви са необходимите качества, за да си успешен студент там и какви са кариерните перспективи през дипломиращите се студенти.

Вижте цялата програма за събитието тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

Logo