Holland Days - какво да очаквате?

10.03.2019
Holland Days - какво да очаквате?

Остава по-малко от седмица до Дни на Холандското Образование!
Празнуваме юбилейното 10-то издание на Holland Day с много новости, изненади и награди!

 

 

Само на Holland Day ще можете да се срещнете с 12 ТОП Университети от Холандия!


CAN'T DUTCH THIS?
По време на Холандските Дни (16-19.03.2019) ще направим интерактивен куиз, който ще ви даде възможност да научите интересни факти за Холандия, холандците, изпитите, оценките, студентските трикчета и да спечелите супер готини награди, разбира се! 


Няма въпрос за образованието в Холандия, на който да не можем да отговорим! 
Предизвикваме ви с канал (достъп до който ще получите по време на Холандксите Дни), в който ще може да публикувате вашите въпроси, а ние ще отговорим на всички по време на последната презентация Talk Show - истории на успелите!


Първата презентация, с която ще открием Холандските Дни се казва "6-те К (Кой, Къде, Какво, Кога, Как, Колко) за образованието в Холандия?"
Всички консултанти на UNIFY са завършили в Холандия и всяка година помагат на стотици други български студенти да заминат да учат в Холандия, затова решихме да отговорим на 6-те най-важни въпроса за Ниската земя. Започва точно в 10:00ч в София!


Следващата презентация е само за родители!!!
"Survivor или как да оцелееш като родител на кандидат-студент в Холандия" е презентация че даде отговор на всички онези въпроси, които вълнуват родителите на кандидат-студента! Ще се води от Милена Генчева, специализиран кариерен консултант за Холандия, завършил студент в Холандия, a от скоро - и Родител. Започва точно в 11:00 в София!


Третата поред презентация ще се води от Frans de Jong - холандски лектор и преподавател! С огромно чувство за хумор и дългогодишен опит, той ще ви разкаже от първа ръка какво да очаквате от холандските преподаватели и ще ви даде най-добрите съвети за образованието в Холандия! Стартира в 12:00 на обяд в София!

 

Искате ли да чуете "Историите на успелите студенти"? На тези, които вече са минали по вашия път, избрали са програма, кандидатствали са успешно и вече учат в Холандия... ще зададем всички възможни въпроси към тях и да разберем какво е да си студент в Холандия. 

UNIFY подарява 2 бр. кариерни тестове по време на Дни на Холандското Образование!

 


Ето и какво ще намерите в специализираните ни щандове!

А за всички вас, които имате нужда от помощ в избора на професия, сме подготвили специализирания ни щанд по Кариерен коучинг! Ако се чудите какво е това, срещнете се със специалистите, които ще ви зададат правилните въпроси и ще ви накарат да се замислите какво наистина, ама наистина ви се прави!


А за онези, които кандидатстват по програми, които изискват порфолио, нашите партньори от Образователен център Studio S са подготвили 3 специални награди, най-голямата от които е - оформление на портфолио! Специализираният щанд ще даде консултация за всичко необходимо!


Един от най-често задаваните въпроси е: КОЙ изпит за езиков сертификат да държа? Парнтьорите ни от I-study Language School не само ще отговорят на въпроса професионално, но и ще ви дадат насока за нивото ви на английски език в момента и какъв и колко дълъг курс ви е необходим, за да издържите успешно изпита си за сертификат!


Най-важният елемент от документите за кандидатстване в Холандия е мотивационното писмо! На спциализирания ни щанд за подготовка на мотивационно писмо ще получите конкретни насоки за това какво ДА и ДА НЕ правите, когато пишете своето!


Естествено не сме забравили и финансирането! На всички въпроси, свързани с финансовите условия за обучение и живот в Холандия, ще намерите на този щанд!


Обръщаме внимание и на тези от вас, които искат да участ магистратура! Освен, че всички университети, които участват в Дни на Образованието в Холандия, предлагат програми магистърска степен, на този щанд ще намерите пордробна информация за документите, сроковете и условията за прием за Магистратура в Холандия!


И ако все още се риете в морето от информация и събития за образование, и се чудите WTF да правите....


Просто елате на най-голямото изложение за образование в Холандия - Holland Days, Организирано от UNIFY!
ВХОД СВОБОДЕН, регистрация ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!


София - регистрация ТУК.


Варна - регистрация ТУК.


Бургас - регистрация ТУК.


Пловдив - Регистрация ТУК.

 

Очакваме ви!
Екипът на UNIFY

Logo