Запознайте се с една от перспективните програми по Industrial Engineering & Management в AVANS

30.11.2020
Запознайте се с една от перспективните програми по Industrial Engineering & Management в AVANS

Искаш да учиш нещо свързано с инженерството и бизнеса? Попадал си на програми по Индустриално инженерство, но това ти звучи сложно и неразбиаремо?

Освен, че Avans University of Applied Sciences е обявен за най-добрия университет в Холандия спрямо класацията на Keuzegids за 2020 година и е и известен е с  това, че е на програмата му по Industrial Engineering & Management е TOP RATED за цяла Холандия. 

UNIFY и Avans University of Applied Sciences, Breda организират специално за вас: Avans Study Day - Бъди студент за ден в университета. Събитието ще се проведе онлайн на 4 Декември 2020 (петък) от 10:00 до 16:00 часа.

Само по време на Avans Study Day ще разбием всички митове и ще вдигнем завесата на тази толкова модерна и перспективна програма! Ако искаш да разбереш какво точно се учи, какви са кариерните възможности и необходимостта от професионални кадри в сферата, присъедини се към виртуалната лекция по Industrial Design Engineering, в която ще се включат преподавател и студенти от Industrial Engineering и ще отговорят на всички твои въпроси!
 

Вижте цялата програма за събитието тук.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. 

 

 

Logo