Конкурс с награда “Golden Ticket” за посещение на Avans University of Applied Sciences

17.04.2019
Конкурс с награда “Golden Ticket” за посещение на Avans University of Applied Sciences

Avans University of Applied Sceinces в партньорство с UNIFY – Образование в Холандия, организират конкурс за всички 12-класници, които са се ориентирали към обучението по бизнес и финанси.
 

Avans University заема първо място в класацията на университетите по приложни науки в Холандия за последните 7 години. Програмата Финанси и Контрол е една от най-добрите програми в тази сфера, като освен практическо обучение на много високо ниво, студентите имат възможности за прекарване на един или два семстъра в чужбина, както и за стаж в много добри компании по време на следването. За разлика от общата програма по бизнес, към която масово се насочват учениците, специалността Финанси е доста по-практически насочена, не по-трудна за следване, но за сметка на това завършилите са тесни специалисти, които си намират много по-високо платена работа, в много по-кратък срок след дипломиране.

Avans University дава изключителната възможност на всички ученици в 12 клас, които вече са се ориентирали към тази програма, да се включат в конкурс с награда “Golden ticket” до Холандия!


Какво трябва да направите?
Всички, които имат желание да участват, трябва да напишат кратко есе на английски език на тема:
Кои са 5-те характеристики, които трябва да притежава успешният CFO /Chief Financial Officer/?


Обем на текста: макс. 250 думи
Описанието трябва да е структурирано и добре аргументирано, като есетата ще бъдат оценявани от преподаватели от факултета по финанси в Avans University.

Срок за предаване на есетата: 03.05.2019 г.
Есетата трябва да се изпратят на milena@unify.bg.
Награда: Златен билет за пътуване за 2 дни до Холандия с посещение на Avans University, като се поемат всички разходи за пътуването и престоя, включително и самолетните билети!!!
Печелившият ще има уникалната възможност да посети Бреда – един от най-студентските градове в Холандия и да получи прием на място в университета по програмата Финанси и Контрол на Avans University.

Критерии за участие
ученици в 12 клас, които имат интерес към обучението по финанси, кандидатстващи в Avans University с UNIFY.

За всякакви въпроси, свързани с конкурса и  кандидатстването в Холандия, можете да се свържете с консултантите на UNIFY.

 

Logo