Изживей един ден като студент в Saxion University of Applied Sciences!

Изживей един ден като студент в Saxion University of Applied Sciences!

Искаш ли да видиш как протича живота в един от ТОП университетите в Холандия? На 15.02.2020 Saxion University of Applied Sciences идва в България с 13 представители от няколко факултета! 

От 10:00 до 16:00 часа в хотел "Хилтън", София ще имаш възможността да се запознаеш с преподаватели и студенти в един от най-добрите университети в Холандия. Базиран в три града - Енсхеде, Апелдорн и Девентер Saxion UAS предлага разнообразни програми в различни сфери. Saxion University of Applied Sciecnes е известен с богатия си каталог от специалности, най-предпочитаните сред които са Creative Media & Game Technologies (Game Design), Applied Computer Science, Electrical and Electronic Engineering, International Human Resource Management, Hospitality Management, ICT & Software Engineering и още много други. Повече за университета и програмите може да видите тук. 

На Saxion Experience Day ще може да участваш в множество интерактивни работилници и да разбереш повече за живота в Холандия и най-важното - за живота в Saxion. Какво още можете да очаквате от събитието? 

Вижте официалната програма за събитието:

10:00: Oткриване

10:10 - 10:30: “Открий твоята специалност в Холандия“ 
Милена Генчева - кариерен консултант, Artur Jarosiewicz - представител SAXION, Калоян Арнаудов - студент в SAXION

10:30 - 11:30: “Hospitality is the biggest industry in the World”  
Ms. Esther Bosch (преподавател в академията по Hotel Management & Tourism Management)

11:30 - 12:30: “Be the change you wish to see in the World” 
Ms. Katharina Thüsing, Mr. Koen Detert Oude Weme and Ms. Monique Sijgers (преподаватели в академииите по  International Business, International Finance and Accounting & International Human Resource Management)

12:30 - 13:30: “Your Engineering Career Starts Here”
Mr. Robert de Groote, Mr. Gerralt Gottemaker and Mr. Rogier Hommels (преподаватели в акдемиите по  Electrical and Electronic Engineering, Applied Computer Sciences & Software Engineering)

13:30 - 14:30: “Push the boundaries of reality with Creative Media and Game Technologies”
Mr. Hester van der Ent and Mr. Boris Slaghuis (преподавател в акaдемията по Creative Media and Game Technologies)

14:30 - 15:30: “Set the fasion trends”
Ms. Ioana Koh - Petcu (преподавател в акaдемията по Fashion & Textile)

16:00: Край на събитието

Вход свободен! Необходима е предварителна регистрация, която можете да направите тук.

За повече информация за събитието или за записване на безплатна консултация в UNIFY, може да се обърнете към нас по телефона или чрез имейл, които може да намерите тук. Може да запишете безплатна консултация и чрез сайта ни тук.

 

 

 

Logo