Знаеш холандски? Запиши се за Speed Interviews с 10 топ компании търсещи кадри!

08.10.2019
Знаеш холандски? Запиши се за Speed Interviews с 10 топ компании търсещи кадри!

 

Ако говорите холандски, заповядайте на Speed Interviews в бар "Спутник" на 29.10.2019г!

UNIFY партнира с Career Show за да ви предостави уникалната възможност да се срещнете не с една, но с цели 10 топ фирми търсещи кадри, които говорят холандски език!

Speed Interviews с холандски език ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София. Събитието ще се проведе на 29 октомври от 12:00 до 14:00 ч. в бар „Спутник“. Форматът е уникален с това, че дава възможност на участниците да се включат в 3-минутни интервюта с всяка от фирмите. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции с холандски език.

Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция по предварително зададени критерии.

“Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

През октомври Speed Interviews ще се проведат в трите най-големи града - София, Пловдив и Варна. Всички фирми-участници и повече за събитията може да проследите в  официалния сайт тук: https://careershow.bg/speedinterviews/ .

 

Logo