Unify & Скандинавия - нови образователни възможности за българските ученици

12.08.2024
Unify & Скандинавия - нови образователни възможности за българските ученици

През последните 15 години, екипът на Unify е бил отдаден на каузата да окаже подкрепа на учениците да открият най-добрия университет и програма за тях. В този ред на мисли правим крачка напред, разширявайки своята експертиза и до Скандинавия. Това ново начинание е част от нашата амбиция да предоставим на младите хора достъп до най-добрите образователни системи и възможности, като така стимулираме техния растеж и успех на глобалната сцена.

Скандинавия, със своите четири перли- Дания, Швеция, Норвегия и Финландия - е следващата голяма стъпка в развитието на Unify. Този вълнуващ проект отваря врати към един напълно различен свят, дом на Северното сияние и най-щастливите хора на земята. Културата, природата и образователните системи на тези страни представляват истински съкровища, които тепърва ще бъдат открити от нашите ученици. Що се отнася до образователни възможности, спектъра от специализации е огромен както за бакалавър така и за магистър.

Изборът на Скандинавия като нова цел за Unify не е случаен. Тези държави предлагат безплатно образование за студентите от Европейския съюз и са дом на някои от най-иновативните и популярни университети в света. Високото ниво на владеене на английски език сред местното население (99% от хората) осигурява допълнителна сигурност и лекота за българските ученици, които търсят качествено образование в безопасна среда с множество кариерни възможности след завършване.

В прочие, разширяването на Unify в Скандинавия представлява вълнуваща нова глава за нашата организация и възможност за българските ученици да открият необятните възможности, които този регион предлага.

Ако се стремите към висококачествено образование и международен успех, не се колебайте да запазете консултация с нас. Заедно можем да разгледаме и обсъдим разнообразните опции, които са на разположение, защото нашата практика е "The sky is the limit”.

Logo