Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Media and Entertainment Management

media

International Media and Entertainment Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета NHTV Breda, която подготвя студентите си за кариера в сферата на управлението на медиите и представленията.Те се превръщат в мениджъри в развиването на креативна концепция, техниките на продукцията и маркетинга на медийни продукти.
Студентите, следващи тази програма, научават всичко за използването, структурата и приложението на медиите като телевизия, радио, събития, външна реклама, пряка пощенска реклама и интернет. Те също така се обучават как да развиват пазарно ориентирани концепции, използвайки медийни техники, информация и комуникационни технологии (ICT).
След втората година, студентите избират една от следните специализации: Маркетинг, Продукция или Съдържание, като третата и четвъртата години следва задълбочено изучаване на избраната специализация. В резултат, студентите излизат в професионалния свят знаейки как да използват своите знания и умения.
Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставила програмата като номер едно в категорията си. Nationale Studentenenquête 2012 (проучване на студентското мнение) също така оценява програмата много позитивно.
NVAO (Акредитационната Организация на Холандия и Белгия) е наградила програмата по медии в NHTV за „свързване на теорията и практиката в mADE Production House", а също така и „иновативно професионално обучение в международен контекст".

Специализации: Marketing, Production, Content

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (около 6 месеца) в Холандия или в чужбина

Основни предмети: Project Management, Production, Story Analysis, Digital History и други

Ограничение в местата: 200

Такса за обучение: 2,459 евро

Допълнителни разходи:

 • Лаптоп
 • Софтуер € 275 (1 година)
 • Учебници € 600 (всяка година)
 • Industry orientation € 75 (1 година и 2)
 • Въвеждаща седмица € 125 (1 година)
 • Международен опит (2 година) € 1900

** Всички цени подлежат на промяна

Възможни кариери: мениджър планиране на медия, проектен мениджър, мениджър комуникации, продуцент, маркетинг мениджър, контент мениджър

Условия за кандидатстване:

 • Академична справка в оригинал и преведена на английски
 • CV
 • Мотивационно писмо
 • Регистрация в studielink.nl (UNIFY ще я направи вместо теб)
 • Копие на лична карта
 • IELTS сертификат с минимум точки 6; TOEFL Интернет версия минимум 80; TOEFL компютърна версия 213; Cambridge Advanced
 • Индивидуално интервю

*** От януари, 2016 година NHTV Breda въвежда нова, допълнителна такса при последния кръг на кандидатстване. Тази такса е на стойност 55 евро и се заплаща в последния етап на кандидатстване. Плащането става само СЛЕД покана за интервю, като плащането става по банков път, директно към сметката на университета. Тази такса важи за специалностите: International Media and Entertainment Management и Creative Media and Game Technology.

За повече информация, моля натиснете ТУК.